Ga naar inhoud
Undiscovered

Bwindi Impenetrable National Park

Oog in oog met de berggorilla

Locatie

Bwindi Impenetrable National Park
1°02'01.4"S, 29°41'35.4"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Verreweg de meest bijzondere ervaring in Oeganda, een ontmoeting van dichtbij met de zeldzame berggorilla's. Deze intense beleving blijft je voor de rest van je leven bij!

Het beroemde Bwindi Impenetrable National Park ligt in het zuidwesten van Oeganda en behoort met zijn unieke flora en fauna tot het UNESCO Werelderfgoed. Dit park met ruig gebergte, valleien, mistig en dicht regenwoud herbergt de helft van de overgebleven berggorilla's op de wereld. De berggorilla's zijn een van de meest bedreigde primaten ter wereld, maar de populatie is gelukkig weer aan het groeien.

Gorilla in Oeganda - Undiscovered.nl
Uitzicht Bwindi Impenetrable National Park - Undiscovered.nl
Jonge gorilla in Oeganda - Undiscovered.nl
Vrouwelijke gorilla met baby in Oeganda - Undiscovered.nl
Natuurgebied in Oeganda - Undiscovered.nl
School in Bwindi Impenetrable National Park - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Uganda
10-daagse Privé Rondreis Oeganda
Ontdek in deze korte rondreis het groene landschap en de bijzondere biodiversiteit van Oeganda. Zoek de chimpansees en gorilla's in het regenwoud en ga op safari in glooiende savannevlaktes. Geniet van de natuur in een unieke Afrikaanse bestemming!
Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda reis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke reis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land en overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van de pracht en praal van Oeganda!
Uganda & Rwanda Primates Experience
15-daagse Privé Rondreis Rwanda & Oeganda
Ga op zoek naar primaten in ongerepte jungle en bewonder afwisselende landschappen vol wildleven. Ontmoet onder andere energieke chimpansees en de zeldzame berggorilla tijdens deze indrukwekkende rondreis door het groene hart van Afrika.
Terug