Ga naar inhoud
Undiscovered

Camiguin

Onze tips en highlights

Locatie

Camiguin
9°10'29.3"N, 124°43'34.9"E

Geschreven door

Lynn
Reisspecialist Undiscovered.

Aan het wegdromen bij alle betoverende eilanden van de Filipijnen? Wij hebben weer een ware onontdekte parel voor je om toe te voegen aan het lijstje. Camiguin heeft ons hart in ieder geval veroverd en alhoewel het eiland vrij klein is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om de schoonheid van dit unieke eiland te ontdekken.

Een hike door het binnenland neemt je onder andere mee langs magnifieke watervallen, koude en warme natuurlijke waterbronnen en een ongerepte jungle vol unieke diersoorten. Daarnaast telt het eiland maar liefst zeven vulkanen en alsmede door dit rijke en vruchtbare landschap vind je langs de kust fantastisch mooie riffen welke een perfecte uitvalsbasis zijn voor de fanatieke duiker en snorkelaar. Camiguin is makkelijk te bereiken vanuit Manila, Cebu of Bohol en past dan ook perfect in jouw rondreis door de Filipijnen!

Veelgestelde vragen

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Philippine Explorer
19-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis voor kleine en grote avonturiers. Reis naar enkele minder bezochte, maar hele fraaie locaties in de Filipijnen in combinatie met niet te missen hoogtepunten zoals Bohol en El Nido op Palawan.
Terug