Ga naar inhoud
Undiscovered

Ella

Actief en ontspannen in de hooglanden

Locatie

Ella
6°51'58.2"N, 81°02'38.4"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Het pittoreske bergdorpje Ella biedt legio mogelijkheden voor activiteiten. Van hiken door uitgestrekte theeplantages tot aan bergbeklimmingen en ziplinen. Ella heeft het allemaal! Ontdek deze groene parel tijdens jouw rondreis door Sri Lanka.

Midden in de Hill Country van Sri Lanka ligt het groene pareltje Ella. Dit bergdorpje bestaat officieel uit één hoofdstraat maar door de grote verscheidenheid aan activiteiten kun je hier prima een aantal dagen doorbrengen. In en rondom het idyllische Ella is van alles te doen; voor elk wat wils.

Theeplantages - Undiscovered.nl
Theeplantage Sri Lanka - Undiscovered.nl
Treinreis door Sri Lanka - Undiscovered.nl
Little Adams Peak, Ella, Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Terug