Ga naar inhoud
Undiscovered

Ella

Mountainbiken door theeplantages

Locatie

Ella
6°51'27.2"N, 81°02'36.7"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Wijk af van de gebaande paden en ontdek de parels van Ella per mountainbike. Een actieve fietstocht door het charmante dorpsstadje in combinatie met een schitterend landschap is een ervaring die je nog lang zal bijblijven.

Het dorpsstadje Ella ligt in de Hill Country en is een bezoek meer dan waard tijdens jouw rondreis door Sri Lanka. Ella wordt veelal gebruikt als begin- of eindpunt tijdens één van de mooiste treinreizen in Sri Lanka, maar er is veel meer te beleven!

Waterval in Ella, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Little Adams Peak, Ella, Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Beaches of the South
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een afwisselende privé rondreis met een grote focus op natuur en tropische stranden. Laat je verrassen door de groenrijke omgeving van Ella en spot de giganten van de oceaan in Mirissa. Kom volledig tot rust aan de stranden van de zuidkust.
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete privé rondreis in Sri Lanka langs de klassieke hoogtepunten. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Terug