Ga naar inhoud
Undiscovered

Saint Gilles les Bains

Walvissen en dolfijnen spotten

Locatie

Saint Gilles les Bains
21°03'14.0"S, 55°13'43.3"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een glimp opvangen van walvissen en dolfijnen van dichtbij is een fascinerende beleving die je niet snel zult vergeten, vooral als deze buitengewone zoogdieren gracieus uit het water springen!

Onder het wateroppervlak bij Réunion bevindt zich een uitbundig zeeleven met enkele zoogdieren van groot formaat. Doordat de zeebodem bij de kust van Réunion al snel plaats maakt voor de diepzee kun je tijdens een reis door Réunion heel goed walvissen en dolfijnen spotten. De rijke biodiversiteit zie je terug in de vele aanwezige soorten zoals de zuidkaper, dwerggriend, kleinste potvis, spitssnuitdolfijn, spinnerdolfijn en langbektuimelaar.

Bultrug in Réunion - Undiscovered.nl
Bultrug in Réunion - Undiscovered.nl
Bultrug en dolfijnen in Réunion - Undiscovered.nl
Strand in Réunion - Undiscovered.nl
Bultrug in Réunion - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Réunion Experience
12-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Lovers Retreat
16-daagse Huwelijksreis Réunion & Mauritius
Een afwisselende huwelijksreis op Réunion en Mauritius, een ideale eilandencombinatie voor avontuur, ontspanning en romantiek! Reis in alle vrijheid langs het buitengewone landschap van Réunion en kom tot rust op de witte zandstranden van Mauritius.
Island Explorer
15-daagse Privé Rondreis Réunion
Een avontuurlijke privé rondreis door Réunion langs de mooiste plekken van het eiland. Beleef Réunion als geen ander en maak kennis met de weergaloze natuur en Creoolse tradities. Met een huurauto verken je Réunion in je eigen tempo.
Réunion Escape
12-daagse Luxe Reis Réunion
Overnacht in de beste hotels van het eiland en ontdek op een rustig tempo de pracht en praal van Réunion. In deze luxe rondreis staan ontspanning en comfort centraal en hoef je enkel zorgeloos te genieten.
Réunion Adventures
14-daagse Familiereis Réunion
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Réunion te ontdekken. Samen ga je op zoek naar walvissen en dolfijnen, maak je mooie wandelingen door de ruige natuur en beleef je bijzondere avonturen.
Highlights of Réunion & Mauritius
21-daagse Familiereis Réunion & Mauritius
Met het hele gezin op avontuur! Verken het eiland op een ontspannen tempo, gecombineerd met avontuurlijke elementen vol met spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af op het tropische eiland Mauritius.
Terug