De mooiste stranden en eilanden van Madagascar

Madagascar heeft schitterende tropische eilandjes, blauwe wateren en ongerepte stranden met wit zand en palmbomen die je kunt ontdekken. Geniet van idyllische locaties zoals Anakao, Nosy Komba of bijvoorbeeld Ile Sainte Marie. Bekijk onze favoriete stranden en eilanden in Madagascar en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Uitgelicht

1. anakao lagune opt.jpg
Anakao is een uitstekende bestemming voor diegene op zoek naar rust in een spectaculaire locatie tijdens een reis door Madagascar. Zonder je af van de begaande paden en reis naar een geïsoleerde plek waar je de witte zandstranden voor het kiezen hebt.

Uitgelicht

1. pirogue op strand opt.jpg
Bekijk traditionele lokale vissers in de weer met hun visgerei terwijl je fijn uitrust op het strand. Ifaty is een heerlijke bestemming om je reis in Madagascar te starten of af te sluiten.

Uitgelicht

1. strand ile aux nattes opt.jpg
Relax in een van de verborgen baaitjes, spot walvissen van dichtbij of verken het ongerepte eiland op eigen gelegenheid per fiets. Ile Sainte Marie heeft alle ingrediënten voor een perfect strandverblijf in Madagascar en biedt een geweldige combinatie van ontdekken en relaxen.

Uitgelicht

1. strand nosy be opt.jpg
Lekker luieren op hagelwitte zandstranden, de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken of op verkenningstocht in een prachtig binnenland. Nosy Be is paradijs op aarde!

Uitgelicht

1. nosy iranja opt.jpg
Spring van de boot met je blote voeten in poederwit zand en je zult het snel beseffen. Op Nosy Iranja heb je niet lang nodig voordat een gevoel van een paradijs je overmand. Nosy Iranja is de thuis voor kleine karetschildpadjes, de kokosnootkrab en idyllische strandjes!

Uitgelicht

1. nosy komba opt.jpg
Observeer de zwarte lemuren van dichtbij, ga zwemmen met de zeeschildpadden en laat je meeslepen door de rustgevende sfeer van het eiland. Nosy Komba is een eiland om niet te missen als je het noorden bezoekt in je reis door Madagascar!