Ga naar inhoud
Undiscovered

Nosy Iranja

Kleine schildpadjes en idyllische zandstranden

Locatie

Nosy Iranja
13°35'48.6"S, 47°49'05.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Spring van de boot met je blote voeten in poederwit zand en je zult het snel beseffen. Op Nosy Iranja heb je niet lang nodig voordat een gevoel van een paradijs je overmand. Nosy Iranja is de thuis voor kleine karetschildpadjes, de kokosnootkrab en idyllische strandjes!

Op anderhalf uur varen ten zuidwesten van Nosy Be ligt het beeldschone Nosy Iranja dat uit twee eilanden bestaat. Het grotere en bewoonde Nosy Iranja Be en het kleine Nosy Iranja Kely worden verbonden door middel van een lange witte zandbank. Bij laagtij komt de zandbank droog te liggen en kun je er over wandelen.

Palmbomen in Madagascar - Undiscovered.nl
Uitzicht in Madagascar - Undiscovered.nl
Schildpadje in Madagascar - Undiscovered.nl
Nosy Iranja, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Ontdek de meest ongerepte gebieden zowel boven als onder water tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar. Wandel door het regenwoud en tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve rondreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Terug