Ga naar inhoud
Undiscovered

Ifaty

Genieten van zon, zee en strand in Ifaty

Locatie

Ifaty
23°08'42.5"S, 43°36'59.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Bekijk traditionele lokale vissers in de weer met hun visgerei terwijl je fijn uitrust op het strand. Ifaty is een heerlijke bestemming om je reis in Madagascar te starten of af te sluiten.

Aan de zuidoostkust bij Ifaty vind je mooie stranden waar je perfect kunt bijkomen van alle indrukken die je tijdens je reis opdoet. Over een hobbelige zandweg vanaf Tulear bereik je Ifaty in twee uur rijden. De weg van en naar Ifaty wordt gekenmerkt door karretjes voorgetrokken door zebu, vrouwen met lamba’s en oranje gezichtsmaskers die manden op hun hoofd dragen en rieten hutjes omringd door heggen van takken.

Boot in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuur van Madagascar - Undiscovered.nl
Lokale bevolking, Madagascar - Undiscovered.nl
Bultrug, Madagascar - Undiscovered.nl
Bootjes in Madagascar - Undiscovered.nl
Diverse vissen, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende rondreis met de focus op de unieke natuur van Madagascar. Begeef je in diverse landschappen van droge canyons tot aan regenwouden en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Highlights of Madagascar
16-daagse Familiereis Madagascar
Maak samen met het hele gezin kennis met een unieke bestemming en dompel je onder in een aaneenschakeling van avonturen. Hike naar watervallen in het Isalo National Park, duik in de jungle van Ranomafana en zet je snorkel op in het heldere water voor de kust.
Terug