Ga naar inhoud
Undiscovered

Diego Suarez

Verken de mooiste baaien van Madagascar bij Diego Suarez

Locatie

Diego Suarez
12°16'42.0"S, 49°17'32.4"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Laat je imponeren door de natuurlijke schoonheid van een reeks fabuleuze baaien in het noordelijkste deel van Madagascar.

De roerige geschiedenis van Diego Suarez, ook wel Antsiranana genoemd, in het noorden van Madagascar is nauw verbonden aan de prachtige aangrenzende baai, de op een na grootste ter wereld. De natuurlijke schutting langs de handelsroutes aan de Indische Oceaan trok in het verleden de aandacht van piraten, slavenhandelaren en kooplieden.

Diego Suarez, Antsiranana, Madagascar - Undiscovered.nl
Diego Suarez, Antsiranana, Madagascar - Undiscovered.nl
Cap Miné Lighthouse, Madagascar - Undiscovered.nl
Emerald Sea, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Encounters
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Begeef je buiten de gebaande paden naar unieke en weinig bezochte plaatsen in Madagascar. Tijdens deze avontuurlijke rondreis ervaar je de rust van het regenwoud, ontdek je uitzonderlijke landschappen en maak je een unieke cruise langs tropische eilanden.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug