Ga naar inhoud
Undiscovered

Nosy Be

Diversiteit op een exotisch eiland

Locatie

Nosy Be
13°19'04.6"S, 48°15'32.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Lekker luieren op hagelwitte zandstranden, de kleurrijke onderwaterwereld ontdekken of op verkenningstocht in een prachtig binnenland. Nosy Be is paradijs op aarde!

In het noordwesten van Madagascar ligt Nosy Be, een geweldig tropisch eiland met witte zandstranden, palmbomen en kraakhelder turkoois water. Kenmerkend zijn de geurige bloemen van de ylang ylang boom die gebruikt worden voor het maken van parfum. Hierdoor heeft Nosy Be ook wel de bijnaam parfumeiland gekregen, en zodra je voet zet op het eiland merk je waarom. Het fraaie eiland heeft van alles te bieden.

Nosy Be, Madagascar - Undiscovered.nl
Dolfijnen bij Nosy Be, Madagascar - Undiscovered.nl
Uitzicht in Madagascar - Undiscovered.nl
Nosy Be, Madagascar - Undiscovered.nl
Schildpad Nosy Be, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Encounters
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Begeef je buiten de gebaande paden naar unieke en weinig bezochte plaatsen in Madagascar. Tijdens deze avontuurlijke rondreis ervaar je de rust van het regenwoud, ontdek je uitzonderlijke landschappen en maak je een unieke cruise langs tropische eilanden.
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve rondreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Ontdek de meest ongerepte gebieden zowel boven als onder water tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar. Wandel door het regenwoud en tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug