Ga naar inhoud
Undiscovered

Nosy Komba

Pracht en praal boven en onder water

Locatie

Nosy Komba
13°28'14.2"S, 48°20'56.7"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Observeer de zwarte lemuren van dichtbij, ga zwemmen met de zeeschildpadden en laat je meeslepen door de rustgevende sfeer van het eiland. Nosy Komba is een eiland om niet te missen als je het noorden bezoekt in je rondreis door Madagascar!

Het wonderschone Nosy Komba rijst op van de oceaanbodem tot aan 622 meter boven zeeniveau, de top vanwaar je een geweldig panoramisch uitzicht over de archipel hebt. Een eiland om niet te missen als je het noorden bezoekt in je reis door Madagascar! Waar sommigen voor een dagje een bezoek brengen aan Nosy Komba vanuit Nosy Be, blijft de beste ervaring een verblijf op het eiland zelf.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Ontdek de meest ongerepte gebieden zowel boven als onder water tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar. Wandel door het regenwoud en tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve rondreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Remote Madagascar
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Reis naar afgelegen droomplekken waar je de unieke natuur van Madagascar in alle rust kunt ervaren. Natuur die je nergens anders ter wereld kunt zien. Met als kers op de taart een heerlijk luxe verblijf op een tropisch eiland voor het ultieme bounty gevoel.
Terug