Ga naar inhoud
Undiscovered

Apulit Island

Pure schoonheid in overtreffende trap

Locatie

Apulit Island
10°57'21.1"N, 119°36'52.5"E

Geschreven door

Malvina
Reisspecialist voor de Filipijnen.

Een adembenemend mooie plek die je zelden tegenkomt. Apulit Island biedt alles wat je maar kunt wensen van een tropisch eiland.

Het beeldschone Apulit Island ligt in het noorden van Palawan in de Taytay Bay. Op dit eiland is de aanblik van parelwitte stranden, omringd door hardstenen rotswanden, wuivende palmbomen en kristalhelder water het decor om in comfort helemaal tot rust te komen.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve route naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Remote Islands of Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Deze luxe Palawan-reis brengt je naar de meest exclusieve strandbestemmingen van de Filipijnen. De reis combineert de ongekende schoonheid van Palawan met luxe verblijven op simpelweg adembenemende locaties. Open je ogen en start met dromen…
Vitamin Sea & Beach Therapy
20-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Breng samen je huwelijksreis door op de mooiste bestemmingen van de Filipijnen. Deze huwelijksreis biedt een goede balans van leuke activiteiten en veel vrijheid. Een comfortabele reis om samen te genieten van de de overweldigende natuur van de Visayas en Palawan.
Terug