Ga naar inhoud
Undiscovered

Dimakya Island

Paradijs aan het eind van de wereld

Locatie

Dimakya Island
12°14'03.9"N, 120°05'20.1"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Dimakya Island is typisch zo’n eiland waarvan je het gevoel hebt aan het eind van de wereld te zijn. Het eiland is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een geweldig verblijf, perfect om je vakantie in de Filipijnen af te sluiten!

Tijdens je tocht naar Dimakya Island toe merk je al dat je steeds verder van de bewoonde wereld raakt. De wegen worden slechter zodra je de omgeving van Coron stad verlaat. De dorpjes worden kleiner en primitiever naarmate je verder het land in trekt. De weidse vlaktes en heuvels kenmerken het rurale leven van dit gebied, waar de kinderen je maar al te graag tegemoet rennen om een klein moment met je te delen.

eiland dimakya filipijnen - Undiscovered.nl
eiland filipijnen - Undiscovered.nl
palawan filipijnen - Undiscovered.nl
strand Dimakya island filipijnen - Undiscovered.nl
zonsondergang filipijnen - Undiscovered.nl
zwembad palawan filipijnen - Undiscovered.nl
coron strand filipijnen - Undiscovered.nl
Sunset Villa, Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke privé rondreis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis in de Filipijnen bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en verken het magische eiland Siquijor. Sluit af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Life's a Beach!
12-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Een comfortabele huwelijksreis naar twee geweldige eilanden in de Filipijnen. Geniet van elkaar op het gezellige Bohol en het tropische Dimakya Island op Palawan. Tijdens deze huwelijksreis staat comfort centraal en zal het jullie aan niets ontbreken!
Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve privé rondreis naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis in Palawan, weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Philippine Explorer
19-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis voor kleine en grote avonturiers. Reis naar enkele minder bezochte, maar hele fraaie locaties in de Filipijnen in combinatie met niet te missen hoogtepunten zoals Bohol en El Nido op Palawan.
Terug

Start vandaag met het plannen van jouw rondreis door de Filipijnen

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke rondreis naar Palawan en Dimakya Island.