De mooiste stranden en eilanden van de Filipijnen

Zonder enige twijfel is de Filipijnen een van de beste bestemmingen voor het ontdekken van afgelegen tropische strandjes, verborgen baaien of lang uitgestrekte stranden met poederwit zand. Je zult snel begrijpen waarom bijvoorbeeld White Beach op Boracay is uitgeroepen tot een van de prachtigste stranden ter wereld. De mooiste stranden hebben we voor je geselecteerd, laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Uitgelicht

1. apo island schildpad opt.jpg
Langzaam zwevend door het water, zwemmen de grote schildpadden naast en onder je. Een genot om te zien. Het sublieme Apo Island geeft je de mogelijkheid de wonderen van de onderwaterwereld te verkennen.

Uitgelicht

2. apulit island opt.jpg
Een adembenemend mooie plek die je zelden tegenkomt. Apulit Island biedt alles wat je maar kunt wensen van een tropisch eiland.

Uitgelicht

2. loboc river fc opt.jpg
Op het eiland Bohol hoef je je nooit te vervelen. Ontspanning, actie of avontuur. Bohol is een van de meest veelzijdige bestemmingen tijdens een reis naar de Filipijnen.

Uitgelicht

2. boracay white beach fc opt.jpg
Veel woorden zijn er niet voor nodig, White Beach op Boracay is gewoonweg paradijs op aarde!

Uitgelicht

caramoan strand fc opt.jpg
Beleef je eigen Expeditie Robinson op de Caramoan Islands. De tien prachtige eilanden zijn al jaren het ruige decor voor buitenlandse series van Survivor (onze Expeditie Robinson). Maak elke dag een andere dagtrip naar een van de eilanden en geniet van zon, zee en prachtige stranden!

Uitgelicht

1. zicht vanaf coron island fc opt.jpg
Avontuurlijke mogelijkheden boven en onder water omringd door dramatisch mooie landschappen maken van Coron een absolute must-visit.

Uitgelicht

5. zicht vanaf dimakya island fc opt.jpg
Dimakya Island is typisch zo’n eiland waarvan je het gevoel hebt aan het eind van de wereld te zijn. Het eiland is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een geweldig verblijf, perfect om je reis in de Filipijnen af te sluiten!

Uitgelicht

11. op zoek naar de verborgen strandjes opt.jpg
Dobberend over het helderblauwe water zie je in de verte een verborgen baai, een paradijs op zichzelf. Eenmaal met je voeten in het witte zand komt het besef, je hebt je eigen stukje strand gevonden en dat helemaal voor jezelf!

Uitgelicht

malapascua fc opt.jpg
Het prachtige Malapascua is een ideale bestemming om tot rust komen. Beleef het gemoedelijke leven op dit kleine eilandje van dichtbij, geniet van de onderwaterwereld en de geweldig witte zandstranden.

Uitgelicht

verlaten strand in siquijor fc opt.jpg
Dompel onder in oude mysterieuze tradities en een gemoedelijke sfeer. Neem het lokale levensritme over en ontdek de pracht en praal van het eiland Siquijor.