Ga naar inhoud
Undiscovered

Caye Caulker

Go slow op een tropisch eiland

Locatie

Caye Caulker
17°45'44.8"N, 88°01'40.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Het eilandje Caye Caulker is een ideale bestemming om volledig tot ontspanning te komen. Geniet van de heerlijke laid-back sfeer en laat het dagelijkse leven rustig aan je voorbij gaan.

Zodra je voet zet op het eilandje Caye Caulker wordt meteen duidelijk dat het lokale motto ‘Go Slow’ hier volledig tot zijn recht komt. De gekleurde huisjes, vriendelijke lokale mensen op de fiets en de relaxte reggae muziek uit de strandtentjes zorgen voor een heerlijke laid-back sfeer.

Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Bootje bij Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Belize Caye Caulker - Undiscovered.nl
Strand Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl
Caye Caulker Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis door onontdekt Guatemala en Belize. Maak kennis met de Maya's, ga op verkenning in Tikal, kom oog in oog met apen, kleurrijke vogels en haaien en geef je adrenaline een boost. Eindig de reis ontspannen af op tropisch Caye Caulker.
Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af op tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Backroads of Belize
20-daagse Privé Rondreis Belize
Begeef je buiten de gebaande paden naar interessante en weinig bezochte plaatsen in Belize. Een avontuurlijke rondreis vol culturele indrukken en leer het échte Belize kennen. Sluit ontspannen af op Caye Caulker en kom oog in oog met haaien, roggen en schildpadden.
Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Belize Explorer
15-daagse Familiereis Belize
Een leuke kennismaking met Belize voor het hele gezin! Verken samen de bijzondere binnenlanden op een geweldige manier. Test je gevoel voor ritme in Hopkins en sluit af op het laid-back Caye Caulker waar je oog in oog komt met haaien, schildpadden en roggen.
Ancient Tales & Adventurous Trails
15-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Ga samen op avontuur en ontdek op een actieve manier de hoogtepunten van Guatemala en Belize. Een reis langs actieve vulkanen, eeuwenoude ruïnes, uitgestrekte jungle en rijke onderwaterwereld zorgt gegarandeerd voor herinneringen die je leven lang bij blijven.
Terug