Ga naar inhoud
Undiscovered

Caye Caulker

Op zoek naar zeekoeien in Caye Caulker

Locatie

Caye Caulker
17°45'44.8"N, 88°01'40.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Een donker silhouet verschijnt aan het wateroppervlak en laat zijn snuit met trillende snorhaartjes nieuwsgierig het water uitsteken. Een ontmoeting met een zeekoe is een unieke ervaring die je altijd bij zal blijven!

Ga op rondreis door Belize op zoek naar de zeldzame West Indische manatee, ook wel bekend als de zeekoe. Zet koers naar Swallow Caye Wildlife Sanctuary over het helderblauwe water met je haren in de zilte wind.

Zeekoe in Belize - Undiscovered.nl
Zeekoeien in Belize - Undiscovered.nl
Onderwater leven in Belize - Undiscovered.nl
Zeekoe in Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van onze reizen

Belize Explorer
15-daagse Familiereis Belize
Een leuke kennismaking met Belize voor het hele gezin! Verken samen de bijzondere binnenlanden op een geweldige manier. Test je gevoel voor ritme in Hopkins en sluit af op het laid-back Caye Caulker waar je oog in oog komt met haaien, schildpadden en roggen.
ongerept
Backroads of Belize
20-daagse Privé Rondreis Belize
Begeef je buiten de gebaande paden naar interessante en weinig bezochte plaatsen in Belize. Een avontuurlijke rondreis vol culturele indrukken en leer het échte Belize kennen. Sluit ontspannen af op Caye Caulker en kom oog in oog met haaien, roggen en schildpadden.
Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Terug