Ga naar inhoud
Undiscovered

Ambergris Caye

Oog in oog met haaien, schildpadden en roggen

Locatie

Ambergris Caye
18°00'21.1"N, 87°56'39.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Verken de rijke onderwaterwereld op de beste snorkelplekken van Belize. Zweef over kleurrijke koraaltuinen en bekijk haaien, zeeschildpadden en pijlstaartroggen van dichtbij.  

Belize heeft het op één na grootste koraalrif ter wereld en daarom mag een plons in het helderblauwe water tijdens je rondreis zeker niet ontbreken. Hol Chan Marine Reserve is een beschermd onderwaternatuurpark en ligt slechts enkele honderden meters van de kust van Ambergris Caye. Het koraal wordt goed beschermd en zelfs opnieuw gekweekt, wat er voor zorgt dat hier opvallend veel grote scholen vissen te vinden zijn.

Hol Chan Shark Ray, Belize - Undiscovered.nl
Zeeschildpad in Belize - Undiscovered.nl
Haaien in Belize - Undiscovered.nl
Eagle Ray in Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Guatemala & Belize Experience
21-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Een avontuurlijke rondreis vol indrukwekkende belevingen. Slaap op een vulkaan, ontdek imposante ruïnes, beleef opwindende avonturen in een ongerepte jungle en sluit de reis af op tropisch Caye Caulker. Een rondreis om te genieten van al het moois van beide landen.
Backroads of Belize
20-daagse Privé Rondreis Belize
Begeef je buiten de gebaande paden naar interessante en weinig bezochte plaatsen in Belize. Een avontuurlijke rondreis vol culturele indrukken en leer het échte Belize kennen. Sluit ontspannen af op Caye Caulker en kom oog in oog met haaien, roggen en schildpadden.
Off the Beaten Track
18-daagse Privé Rondreis Guatemala & Belize
Deze veelzijdige rondreis brengt je naar de weinig bezochte plekken van Guatemala en Belize. Een fijne mix van natuur, cultuur en ontspanning. Laat je verrassen door ongerepte plekken en leer het échte Guatemala en Belize kennen.
Unique Belize
15-daagse Luxe Reis Belize
Een exclusieve route naar de meest verbazingwekkende locaties van Belize. De pure schoonheid van de Caribische Zee met haar idyllische atollen en eilanden beleef je als geen ander tijdens een meerdaagse privé zeiltocht met catamaran!
Belize Explorer
15-daagse Familiereis Belize
Een leuke kennismaking met Belize voor het hele gezin! Verken samen de bijzondere binnenlanden op een geweldige manier. Test je gevoel voor ritme in Hopkins en sluit af op het laid-back Caye Caulker waar je oog in oog komt met haaien, schildpadden en roggen.
Belizean Escape
15-daagse Huwelijksreis Belize & Guatemala
Een afwisselende huwelijksreis in Belize en Tikal. Ga op ontdekking in de dierrijke regenwouden en verblijf op romantische en afgelegen locaties. Reis in alle vrijheid buiten de gebaande paden en kom tot rust op het witte zandstrand van Ambergris Caye!
Ancient Tales & Adventurous Trails
15-daagse Familiereis Guatemala & Belize
Ga samen op avontuur en ontdek op een actieve manier de hoogtepunten van Guatemala en Belize. Een reis langs actieve vulkanen, eeuwenoude ruïnes, uitgestrekte jungle en rijke onderwaterwereld zorgt gegarandeerd voor herinneringen die je leven lang bij blijven.
Belize & Tikal Adventures
18-daagse Familiereis Belize & Guatemala
Wissel de uitgestrekte regenwouden af met fraaie zandstranden in Belize. In een fijn reistempo ontdek je de veelzijdigheid van het land en heb je naast leuke inbegrepen activiteiten de vrijheid om zelf samen op verkenning te gaan.
Terug