Ga naar inhoud
Undiscovered

Ambergris Caye

Ambergris Caye: de perfecte combinatie van strand en duiken

Locatie

Ambergris Caye
18°00'21.1"N, 87°56'39.2"W

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Lees meer over

Omgeven door een fraai zandstrand en kleurrijke riffen is het tropische eiland Ambergris Caye een ideale bestemming voor strand- en duikliefhebbers.

De uitzonderlijke pracht en praal onder water bij het eiland Ambergris Caye is het bewonderen meer dan waard tijdens een rondreis door Belize. Ambergris Caye staat vooral bekend om haar idyllische schoonheid en het bruisend stadje San Pedro, echter is er voor de actieve reiziger ook meer dan genoeg te ontdekken. In totaal kent Ambergris Caye meer dan 45 verschillende duikstekken, waarvan het Hol Chan Marine Reserve de bekendste is.

Ambergris Caye Belize - Undiscovered.nl
Eagle Ray in Belize - Undiscovered.nl
Zonsondergang Ambergris Caye Belize - Undiscovered.nl
Haaien in Belize - Undiscovered.nl
Uitzicht Ambergris Caye Belize - Undiscovered.nl
Uitzicht Ambergris Caye Belize - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Unique Belize
15-daagse Luxe Reis Belize
Een exclusieve route naar de meest verbazingwekkende locaties van Belize. De pure schoonheid van de Caribische Zee met haar idyllische atollen en eilanden beleef je als geen ander tijdens een meerdaagse privé zeiltocht met catamaran!
Pelagics of Belize
15-daagse Duikreis Belize
Laat je verrassen door de pracht en praal van zowel boven als onder water tijdens een afwisselende duikreis in Belize. Ga op avontuur in het binnenland en ontdek de mooiste duiklocaties van Belize.
Belize & Tikal Adventures
18-daagse Familiereis Belize & Guatemala
Wissel de uitgestrekte regenwouden af met fraaie zandstranden in Belize. In een fijn reistempo ontdek je de veelzijdigheid van het land en heb je naast leuke inbegrepen activiteiten de vrijheid om zelf samen op verkenning te gaan.
Terug