Ga naar inhoud
Undiscovered

Negombo

Op bootsafari in het Muthurajawela Marsh

Locatie

Negombo
7°04'45.5"N, 79°51'13.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Word omgeven door mangroves en uitgestrekte draslanden tijdens een ontspannen boottocht in Sri Lanka’s grootste moerasgebied. Waar apen en varanen je groeten en Indische brilcobra’s elke beweging in de gaten houden.

Gelegen in de badplaats Negombo, 40 kilometer ten noorden van de commerciële hoofdstad Colombo, bevindt zich een ongerept natuurjuweeltje wat een mooie toevoeging is aan jouw rondreis door Sri Lanka.

Muthurajawela Marsh, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Muthurajawela Marsh, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Grey Langur aapje, Muthurajawela Marsh, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Zwartkopwielewaal vogel Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Ceylon Adventures
15-daagse Familiereis Sri Lanka
Met het hele gezin op avontuur tijdens een familiereis in Sri Lanka! Op een rustig tempo verken je Sri Lanka op unieke wijze. Samen ga je op zoek naar luipaarden en lippenberen, maak je fraaie wandelingen en geniet je van de tropische stranden aan de oostkust.
Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Terug