Ga naar inhoud
Undiscovered

Kitulgala

Hike door de groene weelde van het Kelani Valley Forest Reserve

Locatie

Kitulgala
6°55'25.6"N, 80°26'52.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

De Kelani River die dwars door Kitulgala stroomt staat voornamelijk bekend om het prachtige decor wat voor een groot deel bestaat uit uit fraaie groene natuur, ruige rotsen, watervallen en bijzondere vogels. Het weelderige regenwoud leent zich uitstekend om doorheen te hiken. 

Naast het Sinharaja Forest Reserve is het Kelani Valley Forest Reserve een van de betere regenwouden om een trekking te maken waarbij je een deel van het gebied doorkruist. Tijdens de trekking ervaar je op bijzondere wijze het pracht en praal van Sri Lanka. Er gaat een ervaren gids met je mee, die je alles kan vertellen over de reptielen, planten en vogels.

Kelani Valley Forest Reserve - Undiscovered.nl
Kelani rivier in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Tempel Kelani in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Ijsvogel in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Kitulgala in Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale privé rondreis in Sri Lanka voor de natuurliefhebber. De rondreis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Terug