Ga naar inhoud
Undiscovered

Kitulgala

Kitulgala

Hike door de groene weelde van het Kelani Valley Forest Reserve

Locatie

Kitulgala
6°55'25.6"N, 80°26'52.5"E

Geschreven door

Sara
Reisspecialist voor Sri Lanka en de Malediven.

De Kelani River die dwars door Kitulgala stroomt staat voornamelijk bekend om het prachtige decor wat voor een groot deel bestaat uit uit fraaie groene natuur, ruige rotsen, watervallen en bijzondere vogels. Het weelderige regenwoud leent zich uitstekend om doorheen te hiken. 

Naast het Sinharaja Forest Reserve is het Kelani Valley Forest Reserve een van de betere regenwouden om een trekking te maken waarbij je een deel van het gebied doorkruist. Tijdens de trekking ervaar je op bijzondere wijze het pracht en praal van Sri Lanka. Er gaat een ervaren gids met je mee, die je alles kan vertellen over de reptielen, planten en vogels.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Jungle Hideaway
19-daagse familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Classic Ceylon
21-daagse privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Terug