Ga naar inhoud
Undiscovered

Kitulgala

Kelani rivier: canyoning en raften tussen diepe kloven en hoge rotswanden

Locatie

Kitulgala
6°59'10.9"N, 80°24'58.7"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Laat je meevoeren met de stroming van de Kelani rivier, trotseer onderweg hoge rotsen, glijd over nauwe waterbanen en maak diepe sprongen in heldere natuurbaden. 

Sri Lanka is een ontzettend veelzijdig land met een grote variëteit aan activiteiten. Zo kun je ontspannen aan poeder witte zandstrandenhiken door de natuur en hoge bergen trotseren. Naast de activiteiten op het land, kan de avonturier ook op het water zijn hart ophalen.

Kanoën in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Raften in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Tempel Kelani in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Kelani rivier in Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve rondreis is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even wat anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale rondreis voor de natuurliefhebber. De reis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Terug