Ga naar inhoud
Undiscovered

Sinharaja Forest Reserve

Maak een trekking door Sri Lanka's laatste regenwoud

Locatie

Sinharaja Forest Reserve
6°23'23.8"N, 80°30'07.6"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Samen met een ervaren gids ontdek je de meest adembenemende landschappen waarbij lianen tussen het dichtbegroeide regenwoud hangen. Bewandel de ongebaande paden in de jungle van Sri Lanka!

Midden in de laaggelegen natte zone van het eiland ligt Sri Lanka’s laatste echte regenwoud; het Sinharaja Forest Reserve. Dit beschermd natuurgebied is een bezoek meer dan waard tijdens jouw vakantie in Sri Lanka. Tijdens een wandeling door het regenwoud maak je kennis met de rijke flora en fauna van Sri Lanka.

Sri Lanka Sinharaja - Undiscovered.nl
Sri Lanka Sinharaja - Undiscovered.nl
Sri Lanka purple faced langur Horton Plains National Park - Undiscovered.nl

Zin in meer reisinspiratie?

We houden je graag op de hoogte van de leukste tips en inspiraties over onze bestemmingen!

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale privé rondreis in Sri Lanka voor de natuurliefhebber. De rondreis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Maldivian Getaway
15-daagse Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
Ontdek de jungle-achtige omgevingen van Sri Lanka, waarbij je op zoek gaat naar klein en groot wildleven. Compleet in stijl reis je vervolgens naar het paradijselijke Malediven, waar zon, zee en strand centraal staan!
Terug