Ga naar inhoud
Undiscovered

Kitulgala

Raften op de Kelani rivier

Locatie

Kitulgala
6°59'32.5"N, 80°24'54.1"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Laat je meevoeren met de stroming van de Kelani rivier, dwars door het tropische woud heen! Voel je hart sneller kloppen terwijl je je peddel stevig vasthoudt en obstakels uit de weg gaat. Spanning en sensatie tijdens jouw reis door Sri Lanka!

De parel van de Indische oceaan beschikt over een grote diversiteit aan bergen, rivieren en diepe kloven. Dit maakt het een ideaal eiland om te hiken of hoge bergen te beklimmen. Maar ook op het water kent Sri Lanka uitdagende activiteiten. Zo kent het land twee moessons, waardoor Kitulgala één van de natste plaatsen is van Sri Lanka. Dit zorgt er voor dat je het hele jaar door uitstekend het avontuur kunt opzoeken.

Raften in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Raften in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Kelani rivier in Sri Lanka - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete privé rondreis in Sri Lanka langs de klassieke hoogtepunten. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Sri Lanka Experience
17-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Deze actieve privé rondreis in Sri Lanka is één en al avontuur! Je beleeft de hoogtepunten net even anders en komt veel te weten over de unieke flora en fauna van Sri Lanka. Van sensationeel raften tot aan bijzondere safari's en een avontuurlijke treinreis.
Treasures of Nature
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een ideale privé rondreis in Sri Lanka voor de natuurliefhebber. De rondreis kent een avontuurlijk en actief karakter, waarbij natuur de hoofdmoot is. Maak een wandeling tot diep in het regenwoud, overnacht in een tent en verken het gebied op unieke wijze.
Terug