• Paragliden Réunion: Zweef over het ruige landschap
    Saint Leu
  • Paragliden Réunion: Zweef over het ruige landschap
    Saint Leu

Paragliden Réunion: Zweef over het ruige landschap

Saint Leu

Een vakantie op Réunion geeft je de mogelijkheid op een van de beste plaatsen in de wereld te gaan paragliden. Een unieke kans! Hangend aan een bontgekleurd scherm zweef je sierlijk en geruisloos door de lucht terwijl een intens gevoel van vrijheid je overmant en je naar het adembenemende landschap van Réunion kan turen. Wellicht word je vergezeld door tropische vogels of zie je walvissen en dolfijnen in de zee zwemmen.

De opwaartse warme luchtstromen gedurende het jaar in combinatie met de natuurschoon maken de omgeving van Saint Leu een perfecte plek om te paragliden. Vooraf krijg je een briefing van professionele instructeurs en rijd je aansluitend naar het platform gelegen op 800 meter of 1500 meter. Gereed in passende uitrusting (alleen of met instructeur) ren je de helling af totdat je voeten de grond niet meer raken en je jezelf laat meevoeren met de wind. Afhankelijk van de luchtstroom duurt een afdaling gemiddeld tussen de 20 en 60 minuten. De landing op een klein zandstrand is een treffend einde, wat wil je nog meer!

Aanbeveling
Réunion biedt befaamde activiteiten die adrenaline door je lichaam laat gieren. Net zoals paragliden zijn ook mountainbiken van Piton Maido en canyoning bij Cirque de Salazie en Cilaos leuke avonturen.