Ga naar inhoud
Undiscovered

Babaob Alley

Fotografeer een unieke formatie baobab bomen

Locatie

Babaob Alley
20°14'59.0"S, 44°25'10.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een iconische aanblik in Madagascar, de gigantische oude baobab bomen in Baobab Alley. In de ochtendglorie of bij avondrood een lust voor het oog.. en je camera!

Baobab Alley is een van de meest gefotografeerde plekken in Madagascar. Een zanderige laan die wordt geflankeerd door de majestueuze Grandidier baobab, de grootste en bekendste van de zes endemische baobabsoorten. Het aanzicht van de baobab bomen met enorme knoestige takken aan de top is inmiddels symbolisch geworden voor Madagascar.

Baobab Alley, Madagascar - Undiscovered.nl
Baobab bomen in Madagascar - Undiscovered.nl
Zonsondergang in Madagascar - Undiscovered.nl
Baobab bomen in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een avontuurlijke rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide reis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Madagascar Fly-in Safari
12-daagse Luxe Reis Madagascar
Laat je op je wenken bedienen in deze exclusieve reis waarbij je met je eigen privé charter vliegtuig verschillende unieke locaties bezoekt. Ontdek in korte tijd een perfecte combinatie aan bijzondere hoogtepunten in Madagascar.
Terug