Ga naar inhoud
Undiscovered

Kirindy Reserve

Op zoek naar de fossa en maki's in Kirindy Reserve

Locatie

Kirindy Reserve
20°04'04.5"S, 44°35'44.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een fantastische plek met een uitbundige hoeveelheid aan bijzondere vegetatie en dieren die je waarschijnlijk voor het eerst in je leven zult zien! Daarnaast is het een van de weinige plekken waar de katachtige fossa leeft.

Het Kirindy Reserve is een klein reservaat in het westen van Madagascar dat een van de laatst overgebleven droge loofbossen beschermd. Onder de ongewone flora zijn twee baobabsoorten die enorme afmetingen kunnen bereiken. Een overvloed aan endemisch wildleven, waaronder enkele zeldzame zoogdieren, maakt dit reservaat een bezoek meer dan waard!

Lemur in Madagascar - Undiscovered.nl
De katachtige fossa in Madagascar - Undiscovered.nl
De dwergmuismaki in Madagascar - Undiscovered.nl
Diersoort in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze privé rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Deze avontuurlijke privé rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide rondreis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Terug