Ga naar inhoud
Undiscovered

Tsingy de Bemaraha National Park

Navigeer door een geologisch labyrint

Locatie

Tsingy de Bemaraha National Park
18°53'51.8"S, 44°49'47.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Madagascar staat bekend om de unieke natuur en de spectaculaire tsingy bevestigen dit beeld zonder enige twijfel! Maak een opwindende trekkingstocht door het excentrieke landschap van Tsingy de Bemaraha. Ga de uitdaging aan over smalle klippen, hoge bruggen, nauwe grotten en dwars door bossen, meren en mangroven.

De bewonderenswaardige geologie van het afgelegen Tsingy de Bemaraha National Park heeft de status van UNESCO Werelderfgoed. Door de eeuwen heen door wind en water gevormd en vaak tientallen meters in de lucht uittorent, zijn de grillige kalkstenen pieken een unieke aanblik. Het ondoordringbare park met de scherpe donkergrijze rotspunten, de befaamde tsingy, zijn een hoogtepunt in een reis door Madagascar.

Tsingy de Bemaraha Madagascar - Undiscovered.nl
Dieren in Madagascar - Undiscovered.nl
Grotten Tsingy de Bemaraha National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Tsingy de Bemaraha Madagascar - Undiscovered.nl
Bruine lemur in een boom in Madagascar - Undiscovered.nl
Tsingy de Bemaraha Madagascar - Undiscovered.nl
Manambolo, Madagascar - Undiscovered.nl
Manambolo, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze privé rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Deze avontuurlijke privé rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide rondreis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Madagascar Fly-in Safari
12-daagse Luxe Reis Madagascar
Laat je op je wenken bedienen in deze exclusieve reis waarbij je met je eigen privé charter vliegtuig verschillende unieke locaties bezoekt. Ontdek in korte tijd een perfecte combinatie aan bijzondere hoogtepunten in Madagascar.
Terug