Ga naar inhoud
Undiscovered

Club Paradise Palawan

Club Paradise Palawan

Locatie

Dimakya Island
12°14'03.9"N, 120°05'20.1"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Een geweldig verblijf op een tropisch eiland met één van de beste snorkelplekken van de Filipijnen voor de deur!

Op het beeldschone kleine Dimakya Island in Palawan tref je één enkel resort: Club Paradise. De naam zegt het al, zodra je van de boot in het oogverblindende zand springt overvalt de paradijselijke sfeer je meteen. Enkele tellen later lig je met je welkomstdrankje te genieten in één van de hangmatten verspreid over het strand.

zwembad palawan filipijnen - Undiscovered.nl
strand Dimakya island filipijnen - Undiscovered.nl
accommodatie filipijnen - Undiscovered.nl
dimakya eiland filipijnen - Undiscovered.nl
strand palawan filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Remote Islands of Palawan
15-daagse Luxe Reis Filipijnen
Deze luxe Palawan-reis brengt je naar de meest exclusieve strandbestemmingen van de Filipijnen. De reis combineert de ongekende schoonheid van Palawan met luxe verblijven op simpelweg adembenemende locaties. Open je ogen en start met dromen…
Life's a Beach!
12-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Een comfortabele huwelijksreis naar twee geweldige eilanden in de Filipijnen. Geniet van elkaar op het gezellige Bohol en het tropische Dimakya Island op Palawan. Tijdens deze huwelijksreis staat comfort centraal en zal het jullie aan niets ontbreken!
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Bekend van NatGeo Traveler
Palawan Experience
17-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis naar het adembenemend mooie Palawan. Geniet van een comfortabele familiereis naar unieke locaties en ga op zoek naar de geheimen die het ongerepte archipel te bieden heeft.
Terug