De avontuurlijke hoogtepunten van Réunion

Réunion is een perfect eiland om op avontuur te gaan en actief bezig te zijn. Zweef hoog in de lucht met paragliden, maak een trekking door een ongerepte wildernis en overnacht in de bergen, beklim een actieve vulkaan of daal af via spectaculaire kloven en rivieren tijdens canyoning. Bekijk onze favoriete actieve en avontuurlijke bestemmingen en laat je inspireren voor je eigen reis op maat.

Uitgelicht

1. canyoning afdalen opt.jpg
Baan een weg door indrukwekkend mooie omgevingen van kloven, rivieren en watervallen. Wandelen, klimmen, springen, zwemmen en abseilen zijn allen onderdeel van een bloedstollend avontuur. Beleef de opwinding van canyoning tijdens spectaculaire afdalingen.

Uitgelicht

1. hiken réunion opt.jpg
Hiken op Réunion is de beste manier om de grenzeloze natuurschoon en diverse landschappen van dit eiland te ontdekken. Weergaloze valleien, imposante bergtoppen, actieve vulkanen en unieke flora en fauna, als wandelaar zul je helemaal in je element zijn!

Uitgelicht

1. paragliden saint leu opt.jpg
Zweef hoog in de lucht, voel de vrijheid en geniet van het overweldigende uitzicht over ruige bergen en azuurblauwe lagunes. Paragliden op Réunion is een sensationele ervaring!

Uitgelicht

1. piton des neiges zonsopgang opt.jpg
Verleg je eigen grenzen en beklim de hoogste berg van Réunion. De mooie natuur en spectaculaire uitzichten met zonsopgang maken de inspanning meer dan de moeite waard!

Uitgelicht

1. piton maido mountainbiken  opt.jpg
Waag jezelf aan een opwindend avontuur en mountainbike de berg af langs de flanken van Piton Maido. Een lust voor fietsliefhebbers!

Walvissen en dolfijnen spotten

Saint Gilles les Bains

Walvissen en dolfijnen spotten

Saint Gilles les Bains

Uitgelicht

1. walvissen en dolfijnen réunion opt.jpg
Een glimp opvangen van walvissen en dolfijnen van dichtbij is een fascinerende beleving die je niet snel zult vergeten, vooral als deze buitengewone zoogdieren gracieus uit het water springen!