Ga naar inhoud
Undiscovered

Beleef de natuurlijke grootsheid van Fish River Canyon

Beleef de natuurlijke grootsheid van Fish River Canyon

Locatie

Fish River Canyon
-27.782615927438993, 17.606796435316358

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Heb je wel eens gehoord van de Fish River Canyon in Namibië? Deze indrukwekkende kloof kun je vinden aan de rand van de Namib woestijn. Hoewel dit natuurwonder nog niet zo vaak bezocht wordt, is het absoluut de moeite waard om het op te nemen in je rondreis door Namibië.

Plan jouw bezoek aan Fish River Canyon

Namibia Experience
22-daagse Privé Rondreis Namibië
Een avontuurlijke rondreis per huurauto door Namibië. Beleef Namibië als geen ander en ontdek het beste van het land met verblijf op unieke locaties midden in de woestijn, direct aan zee en op de top van een berg!
Highlights of Namibia
15-daagse Familiereis Namibië
Een comfortabele familiereis naar geweldige plekken in Namibië. Verblijf op waanzinnige locaties in lodges en bezoek de hoge zandduinen van Sossusvlei, ga op safari in Etosha National Park en ontdek het Okonjima Reservaat.
Namibian Adventures
18-daagse Familiereis Namibië
Ontdek samen als gezin de enorme diversiteit van Namibië. Een selfdrive reis waar je unieke avonturen beleefd op je eigen tempo. Verblijf midden in de prachtige natuur op mooie kampeerplekken.
Fish River Canyon, Namibië - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Camp Safari Namibia
22-daagse Privé Rondreis Namibië
Ontdek de mooiste plekjes van Namibië en laat je verrassen door de enorme diversiteit in landschappen. Met een tent op het dak van je auto ga je een geweldig avontuur aan en kampeer je bij kampvuur en onder een heldere sterrenhemel.
Terug