Ga naar inhoud
Undiscovered

Nosy Be

Snorkelen met walvishaaien

Locatie

Nosy Be
13°19'04.6"S, 48°15'32.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Ga kopje onder en probeer niet te schrikken van de reusachtige walvishaai. Snorkelen met deze enorme giganten van de oceaan is een onvergetelijke ervaring. Bewonder de grootste vis ter wereld van dichtbij, en dat met maar weinig anderen om je heen!

In het noorden van Madagascar liggen een aantal schitterende tropische eilanden die tijdens een rondreis zijn te bezoeken en waar je kunt genieten van witte zandstranden met palmbomen, zoals Nosy Be en Nosy Komba. Sinds een paar jaar is het bekend dat de rijke wateren rondom Nosy Be een aantrekkelijke plek is waar jonge walvishaaien zich in de maanden oktober, november en december verzamelen om te eten. Het heldere diepblauwe water zit namelijk vol plankton en krill. Daardoor komt er ook ander groot marineleven voor, waaronder manta's, dolfijnen en zeeschildpadden.

Walvishaai in Nosy Komba, Madagascar - Undiscovered.nl
Walvishaai in Madagascar - Undiscovered.nl
Onderwaterleven in Madagascar - Undiscovered.nl
Walvishaai in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Remote Madagascar
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Reis naar afgelegen droomplekken waar je de unieke natuur van Madagascar in alle rust kunt ervaren. Natuur die je nergens anders ter wereld kunt zien. Met als kers op de taart een heerlijk luxe verblijf op een tropisch eiland voor het ultieme bounty gevoel.
Island Castaway
12-daagse Luxe Reis Madagascar
Zoek niet verder als je in de beste lodges van Madagascar wilt overnachten. Twee locaties, met een overdosis aan genietmomentjes. Met een verblijf in Anjajavy en Nosy Tsarabanjina is deze luxe reis een en al verwennerij!
Terug