Ga naar inhoud
Undiscovered

Ranomafana National Park

Op zoek naar bijzondere lemuren in Ranomafana National Park

Locatie

Ranomafana National Park
21°19'12.1"S, 47°23'46.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Ranomafana National Park biedt een ongekende biodiversiteit met als blikvangers de zeldzame gouden halfmaki en breedsnuithalfmaki. Een lust voor natuurliefhebbers!

In het oostelijke deel van de hooglanden ligt het indrukwekkende regenwoud van Ranomafana National Park, erkend als UNESCO Werelderfgoed. De schatrijke biodiversiteit vormt een hoogtepunt in een rondreis door Madagascar! Genesteld tussen bergachtige groene heuvels is het park een van de meest toegankelijke plekken om de weelde van het regenwoud te ontdekken. Loop langs enorme bomen turend naar unieke planten en dieren, voel de frisse en koele lucht en hoor de geluiden van het regenwoud, rivieren en watervallen.

Natuurlandschap in Madagascar - Undiscovered.nl
Aapje in Anjozorobe, Madagascar - Undiscovered.nl
Dieren in Madagascar - Undiscovered.nl
Lemur in Madagascar - Undiscovered.nl
De Madagascarplatstaartgekko, Madagascar - Undiscovered.nl
Ranomafana National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Dieren in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende rondreis met de focus op de unieke natuur van Madagascar. Begeef je in diverse landschappen van droge canyons tot aan regenwouden en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een avontuurlijke rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide reis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Classic Madagascar
14-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een leuke rondreis die je in korte tijd kennis laat maken met de unieke flora en fauna in Madagascar. Je krijgt een uitstekende indruk van het diverse landschap van Madagascar, komt bijzondere dieren tegen en ontmoet vriendelijke lokale mensen.
Madagascar & Mauritius
17-daagse Huwelijksreis Madagascar & Mauritius
Combineer een ontdekkingstocht door het buitengewone Madagascar met een ontspannen verblijf op het tropische eiland Mauritius voor je huwelijksreis. Ontdek canyons, ontmoet lokale mensen op het platteland en spot zeldzame dieren.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Frontiers of Nature
16-daagse Duikreis Madagascar
Madagascar is zowel onder als boven water een wonderbaarlijke plek. Deze actieve rondreis laat je beide werelden ervaren. Bezoek verschillende mooie nationale parken en ga duiken op de beste locaties in Madagascar.
Highlights of Madagascar
16-daagse Familiereis Madagascar
Maak samen met het hele gezin kennis met een unieke bestemming en dompel je onder in een aaneenschakeling van avonturen. Hike naar watervallen in het Isalo National Park, duik in de jungle van Ranomafana en zet je snorkel op in het heldere water voor de kust.
Terug