Ga naar inhoud
Undiscovered

Andringitra National Park

Schitterende trekkingen in de hooglanden

Locatie

Andringitra National Park
22°13'22.5"S, 46°55'44.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Weergaloze valleien, imposante bergtoppen en spectaculaire uitzichten maken het Andringitra National Park een paradijs voor wandelaars en klimmers en biedt uitzonderlijke natuur die slechts door weinigen is ontdekt.

Het prachtige Andringitra National Park biedt een van de beste mogelijkheden voor trekkingen in een rondreis door Madagascar en heeft een ongelofelijke biodiversiteit met unieke flora en fauna. Het park herbergt Pic Boby (Imarivolanitra), met 2658 meter de op een na hoogste berg van het land. Door Andringitra loopt een imponerende bergketen die aan beide kanten wordt geflankeerd door schitterende valleien, Namoly en Tsaranoro.

Natuurgebied in Madagascar - Undiscovered.nl
Landschap in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuurlandschap in Madagascar - Undiscovered.nl
Lemur in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een avontuurlijke rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide reis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Terug