Ga naar inhoud
Undiscovered

Fianarantsoa

Een warm welkom van de inheemse Betsileo stam

Locatie

Fianarantsoa
21°27'18.5"S, 47°05'14.6"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Ontdek de verschillende aspecten van de warme en intrigerende Betsileo cultuur in een buitengewone omgeving! Tijdens een wandeling door lokale dorpjes en langs rijstvelden, rennen de kinderen met je mee en word je ongetwijfeld uitgenodigd voor een lunch in een authentieke Betsileo woning.

Fianarantsoa is na Antananarivo de grootste stad van Madagascar met een mooi historisch centrum en een vredige sfeer. Omgeven door heuvels fungeert de stad hedendaags als belangrijk academisch, administratief en religieus centrum in het land. Het charmante oude centrum in het hooggelegen stadsdeel (Haute Ville) heeft een geplaveide straat, een kathedraal en een prachtig uitzicht over Lac Anosy en de omliggende rijstvelden.

Kindjes in Madagascar - Undiscovered.nl
Huisjes in Madagascar - Undiscovered.nl
Huisje in Fianarantsoa, Madagascar - Undiscovered.nl
Kindje in Madagascar - Undiscovered.nl
Huisjes in Fianarantsoa, Madagascar - Undiscovered.nl
Natuurgebied in Madagascar - Undiscovered.nl
Dorpje in Fianarantsoa, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Madagascar Experience
19-daagse Privé Rondreis Madagascar
Leer de fantastische natuur en lokale gastvrijheid van Madagascar van dichtbij kennen. Unieke belevingen staan centraal in deze rondreis Madagascar, met de vrijheid om zelf op ontdekking te gaan.
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende rondreis met de focus op de unieke natuur van Madagascar. Begeef je in diverse landschappen van droge canyons tot aan regenwouden en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een avontuurlijke rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide reis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Classic Madagascar
14-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een leuke rondreis die je in korte tijd kennis laat maken met de unieke flora en fauna in Madagascar. Je krijgt een uitstekende indruk van het diverse landschap van Madagascar, komt bijzondere dieren tegen en ontmoet vriendelijke lokale mensen.
Madagascar & Mauritius
17-daagse Huwelijksreis Madagascar & Mauritius
Combineer een ontdekkingstocht door het buitengewone Madagascar met een ontspannen verblijf op het tropische eiland Mauritius voor je huwelijksreis. Ontdek canyons, ontmoet lokale mensen op het platteland en spot zeldzame dieren.
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Terug