Ga naar inhoud
Undiscovered

Ankarana National Park

Ontdek een verborgen landschap in Ankarana National Park

Locatie

Ankarana National Park
12°54'53.3"S, 49°08'28.5"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een fantastische vertoning van natuur in Madagascar. Prachtige formaties van kalkstenen rotspunten gelegen boven een ondergrondse wereld vol magnifieke grotten staan aan de basis van een en al onontdekt avontuur.

Ankarana National Park is een uitzonderlijke plek vol natuurlijke schoonheid en veel fauna in het noorden van Madagascar. Het park ten zuiden van Diego Suarez is beroemd om de vleermuizengrotten en mysterieuze spelonken die gehuld zijn in legendes. Ankarana herbergt vlaktes van puntige tsingy (kalkstenen rotspunten) met daartussen verborgen kloven met bossen en ondergrondse rivieren. Het park is opgesplitst in een westelijk en oostelijk deel. De wandelroutes zijn uitdagend maar belonend.

Uitzicht Ankarana National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Natuurgebied in Madagascar - Undiscovered.nl
Ankarana National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Lemur in Madagascar - Undiscovered.nl
Brug in Ankarana National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Grotten in Ankarana National Park, Madagascar - Undiscovered.nl
Red Tsingy, Tsingy Rouge, Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Encounters
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Begeef je buiten de gebaande paden naar unieke en weinig bezochte plaatsen in Madagascar. Tijdens deze avontuurlijke rondreis ervaar je de rust van het regenwoud, ontdek je uitzonderlijke landschappen en maak je een unieke cruise langs tropische eilanden.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Ontdek de meest ongerepte gebieden zowel boven als onder water tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar. Wandel door het regenwoud en tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Remote Madagascar
15-daagse Luxe Reis Madagascar
Reis naar afgelegen droomplekken waar je de unieke natuur van Madagascar in alle rust kunt ervaren. Natuur die je nergens anders ter wereld kunt zien. Met als kers op de taart een heerlijk luxe verblijf op een tropisch eiland voor het ultieme bounty gevoel.
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug