Ga naar inhoud
Undiscovered

Miniloc Island

Paradise found...

Locatie

Miniloc Island
11°09'05.7"N, 119°18'58.8"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Een luxe verblijf in een omgeving waar je alleen maar van kan dromen. Laat je verwennen tijdens je verblijf op het eiland, of ga op zoek naar je eigen verlaten strand. Wat het ook mag zijn, genieten is het zeker!

Karststenen bergwanden rijzen op uit de zee, een turkoois gekleurde zee met verborgen witte zandstranden die wachten om ontdekt te worden in nabijgelegen lagunes. Combineer dit beeld met een luxe verblijf op Miniloc Island en nog steeds is de werkelijkheid mooier dan je vooraf kunt inbeelden.

miniloc island filipijnen - Undiscovered.nl
el nido palawan filipijnen - Undiscovered.nl
palawan filipijnen - Undiscovered.nl
bacuit archipel palawan - Undiscovered.nl
palawan bacuit archipel filipijnen - Undiscovered.nl
miniloc island prive lunch filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Bohol & Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een strandverblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!
Remote Islands of Palawan
15-daagse Luxe Reis Filipijnen
Deze luxe Palawan-reis brengt je naar de meest exclusieve strandbestemmingen van de Filipijnen. De reis combineert de ongekende schoonheid van Palawan met luxe verblijven op simpelweg adembenemende locaties. Open je ogen en start met dromen…
Bekend van NatGeo Traveler
Palawan Experience
17-daagse Familiereis Filipijnen
Een geweldige familiereis naar het adembenemend mooie Palawan. Geniet van een comfortabele familiereis naar unieke locaties en ga op zoek naar de geheimen die het ongerepte archipel te bieden heeft.
Terug