Ga naar inhoud
Undiscovered

Million Dollar Island Filipijnen

Palawan als decor voor nieuwe serie SBS6

Ga zelf op reis naar Palawan in de Filipijnen

Undiscovered kent Palawan en de Filipijnen als geen ander en weet exact waar je moet zijn voor de meest bijzondere ervaringen die het land te bieden heeft om je zelf te voelen als een Robinson. Van mountainbiken door de groene heuvels, suppen over de rivier, beklimmen van vulkanen, dichte jungles verkennen, zwemmen met walvishaaien en per kajak eilandhoppen en verborgen lagunes ontdekken, de Filipijnen heeft het allemaal. Dit zijn enkele unieke ervaringen die tijdens een rondreis naar de Filipijnen niet mogen ontbreken.

Wil je zelf ook ooit naar zo'n idyllisch eiland?

Ontvang als eerste de beste tips voor reizen naar de Filipijnen

Met Undiscovered op reis naar Palawan

Bohol & Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een strandverblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!
Onze favoriet
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Ongerept
Distant Shores
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Mooi, mooier, mooist. Een exclusieve route naar de meest verbluffende locaties van Palawan om de massa heen. De pure schoonheid van ongerept Palawan beleef je als geen ander en overtreft zelfs de verbeelding van de meest ervaren reiziger…
Wrecks & Reefs of Palawan
16-daagse Duikreis Filipijnen
Een uitzonderlijke duikreis weg van de massa. Beleef onvergetelijke momenten in het water, zoals wrakduiken bij het idyllische Sangat Island en eilandhoppen bij Coron Island voordat je de reis afsluit op Dimakya Island, een onaangetast paradijs.
Philippine Adventures
22-daagse Familiereis Filipijnen
Een comfortabele familiereis bomvol avontuur! Kom oog in oog met schildpadden en verken het magische eiland Siquijor. Sluit ontspannen af met zon, zee en strand op de idyllische stranden van Coron en Dimakya. Unieke belevenissen voor het hele gezin!
Remote Islands of Palawan
15-daagse Luxe Reis Filipijnen
Deze luxe Palawan-reis brengt je naar de meest exclusieve strandbestemmingen van de Filipijnen. De reis combineert de ongekende schoonheid van Palawan met luxe verblijven op simpelweg adembenemende locaties. Open je ogen en start met dromen…

start vandaag nog met het plannen van jouw unieke reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw unieke reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze persoonlijke benadering.