Familiereizen Madagascar

Madagascar is een hele leuke bestemming om met het gezin te ontdekken. Onze familiereizen Madagascar zijn avontuurlijke reizen die goed met kinderen zijn te ondernemen en dienen als basis voor je eigen reis op maat. Reis in een aangenaam tempo, overnacht op fijne locaties en beleef iedere dag met zijn allen mooie momenten.

Wildlife Adventures

19-daagse familiereis Madagascar

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten

Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. De reis gaat langs de bijzondere plekjes waar je goed unieke dieren kunt zien en...

v.a. € 1995Excl. internationale vluchten
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. De reis gaat langs de bijzondere plekjes waar je goed unieke dieren kunt zien en maak je ontdekkingstochten in regenwouden en canyons, langs rivieren, rijstvelden en lokale dorpjes. In het programma word rekening gehouden met de reisafstanden op een dag, het vervoer is comfortabel en verblijf in leuke overnachtingsplekken. Samen met de kinderen op avontuur in Madagascar, dat staat garant voor onvergetelijke herinneringen!
Highlights:• Verken het weelderige Pangalanes kanaal
• Op zoek naar lemuren in het regenwoud van Ranomafana
• Oog in oog met ringstaartmaki's
• Geniet van zon, zee en strand in Ifaty