Ga naar inhoud
Undiscovered

Andasibe National Park

Volg de roep van de Indri in Andasibe National Park

Locatie

Andasibe National Park
18°56'06.5"S, 48°25'49.6"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Luid hoor je een geluid dat schalt door het regenwoud, zo hardop dat je jezelf afvraagt waar het vandaan komt. Maak een speurtocht naar de oorsprong, de uitzonderlijke Indri.

Rondom het kleine dorpje Andasibe bevindt zich het gelijknamige Andasibe National Park, een gebied waar een grote diversiteit aan unieke wilde dieren zich huisvesten. Verwar het niet met het veel grotere en ongerepte Mantadia National Park, een rustig en weinig bezocht park met bijzondere flora. Analamazaotra is de lokale naam voor het populaire Andasibe National Park. Vanwege de kleine omvang kun je het toegankelijke park met mooie regenwouden en twee kleine meren eenvoudig verkennen.

Indri in Madagascar - Undiscovered.nl
Lemur in Madagascar - Undiscovered.nl
Bruine lemur in Madagascar - Undiscovered.nl
Gekko in Madagascar - Undiscovered.nl
Indri in Madagascar - Undiscovered.nl
Natuur in Madagascar - Undiscovered.nl
Trachelophorus giraffa in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.
Green East Hideaway
21-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een boeiende rondreis met de focus op de unieke natuur van Madagascar. Begeef je in diverse landschappen van droge canyons tot aan regenwouden en ontdek de unieke fauna en flora die Madagascar rijk is.
Crossing the Red Island
28-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een avontuurlijke rondreis door Madagascar brengt je naar baobab bomen, rivieren, lemuren, weelderige regenwouden en witte zandstranden.  Tijdens deze uitgebreide reis krijg je de mooiste plekjes te zien die Madagascar heeft te bieden.
Classic Madagascar
14-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een leuke rondreis die je in korte tijd kennis laat maken met de unieke flora en fauna in Madagascar. Je krijgt een uitstekende indruk van het diverse landschap van Madagascar, komt bijzondere dieren tegen en ontmoet vriendelijke lokale mensen.
Madagascar & Mauritius
17-daagse Huwelijksreis Madagascar & Mauritius
Combineer een ontdekkingstocht door het buitengewone Madagascar met een ontspannen verblijf op het tropische eiland Mauritius voor je huwelijksreis. Ontdek canyons, ontmoet lokale mensen op het platteland en spot zeldzame dieren.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Wildlife Adventures
19-daagse Familiereis Madagascar
Een avontuurlijke familiereis die je laat onderdompelen in de wonderen van de natuur in Madagascar. Extra rekening is gehouden met fijne reisafstanden, comfortabel vervoer en leuke overnachtingsplekken. Creëer onvergetelijke herinneringen met het hele gezin!
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug