Duikreizen Madagascar

Onze duikreizen Madagascar zijn zorgvuldig samengestelde rondreizen langs schitterende natuur boven water in combinatie met duiken op prachtige locaties. De duikbestemmingen staan aan de basis voor een variatie aan duikbelevingen. Laat je inspireren voor je eigen duikreis Madagascar op maat met de onderstaande voorbeeldreizen.

Frontiers of Nature

16-daagse individuele duikreis Madagascar

v.a. € 2925Excl. internationale vluchten

Een geweldige rondreis door Madagascar laat je zowel boven als onder water de natuurlijke rijkdom van het land ontdekken met onverwachte ontmoetingen. Begeef je in het groene regen...

v.a. € 2925Excl. internationale vluchten
Een geweldige rondreis door Madagascar laat je zowel boven als onder water de natuurlijke rijkdom van het land ontdekken met onverwachte ontmoetingen. Begeef je in het groene regenwoud van Ranomafana met bijzondere maki's en dwaal rond in de wonderlijke kloven en ravijnen van Isalo National Park. Reis af naar het noorden en verblijf op Nosy Sakatia, je uitvalsbasis voor het verkennen van het rijke marineleven en de kleurrijke koraalriffen. De eilanden rondom Nosy Be bieden een van de beste duiklocaties in Madagascar.
Highlights:• Op zoek naar lemuren in het regenwoud van Ranomafana
• Oog in oog met ringstaartmaki's
• Wandel door de canyons van Isalo National Park
• Duiken bij de beste duiklocaties rondom Nosy Be

Diving Wonders

14-daagse individuele duikreis Madagascar

v.a. € 2495Excl. internationale vluchten

Een schitterende duikreis Madagascar laat je de meest ongerepte gebieden van dit uitzonderlijke land ervaren, zowel boven als onder water. Verken het indrukwekkende regenwoud van A...

v.a. € 2495Excl. internationale vluchten
Een schitterende duikreis Madagascar laat je de meest ongerepte gebieden van dit uitzonderlijke land ervaren, zowel boven als onder water. Verken het indrukwekkende regenwoud van Amber Mountain en de verborgen kloven, grotten en ondergrondse rivieren in Ankarana. In Nosy Sakatia wisselen boeiende duiken met walvissen, manta´s, dolfijnen en rijke koraaltuinen vol macroleven zich af met prachtige onontdekte stranden.
Highlights:• Dwaal rond in het regenwoud van Amber Mountain
• Verken de natuurlijke wonderen van Ankarana
• Duiken bij de beste duiklocaties rondom Nosy Be