Ga naar inhoud
Undiscovered

Leave the world behind...

Recensies over Undiscovered
“Fantastische bestemmingen, met veel afwisseling en een mooie opbouw in het programma.”
Familie Winters
“De reis van ons leven! We hebben een prachtige reiservaring achter de rug die we nooit zullen vergeten.”
Glennys en Brent
“Undiscovered heeft ons een fantastische vakantie bezorgd (en verzorgd) in de Filipijnen.”
Familie Boerboom
“De Filipijnen, maar ook Undiscovered hebben onze verwachtingen overtroffen!”
Marion

Experience more

Altijd nieuwsgierig naar het onbekende. Op zoek naar nieuw avontuur, nieuwe kennismakingen en echt pure reisbelevingen. Undiscovered laat je grenzen verleggen en zet graag een stapje net buiten de comfort zone om de zintuigen te blijven prikkelen. Juist deze reiservaringen geven je een uniek en rijk gevoel, het voegt iets toe aan wie je bent en waar je voor staat. Écht reizen is leven!

Filipijnen
De Filipijnen wachten om ontdekt te worden! Een reis door de Filipijnen brengt je langs de mooiste ongerepte stranden en eilandjes, langs actieve vulkanen, Spaans koloniale steden, de rijkste koraalriffen ter wereld en door berggebieden met prachtige panorama’s over ’s werelds grootste rijstterrassen. Met dit alles word je ontvangen door een hartverwarmende lokale bevolking.
Madagascar
Ga op zoek naar bijzondere lemuren en imposante baobab bomen en ontmoet gastvrije inheemse stammen in authentieke dorpjes ver weg van het begaande pad. Madagascar is een uitzonderlijke bestemming voor onvergetelijke ervaringen! Een natuurparadijs vol unieke flora en fauna die je alleen in Madagascar kunt vinden.
Guatemala
Een reis door het land van de eeuwige lente zorgt gegarandeerd voor aangename verrassingen en bijzondere ontmoetingen. Maak kennis met de eeuwenoude Mayacultuur en ontdek de imposante ruïnes verstopt in het groene regenwoud. Geniet van de natuurlijke schoonheid en vriendelijke bevolking in dit zelden bezochte pareltje van Midden-Amerika.

Populaire rondreizen

Populair
Hidden Gems
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een avontuurlijke reis naar de Filipijnen met de nadruk op minder bezochte en bijzonder fraaie bestemmingen. Je bezoekt het geweldige eiland Siquijor, beleeft Bohol op unieke wijze en sluit de reis af op unieke locaties in Palawan.
Réunion Experience
10-daagse Privé Rondreis Réunion
Een geweldige rondreis op Réunion met eigen huurauto en verblijf in fijne overnachtingsplekken. Een comfortabel programma waarbij je een uitstekende indruk krijgt van het unieke karakter van Réunion en alle hoogtepunten van het eiland op je gemak kunt ervaren!
Highland Explorer
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Een rondreis door Madagascar met een perfecte combinatie van ontspanning, avontuur en prachtige overnachtingsplekken. Wandel door regenwouden op zoek naar bijzondere dieren, maak een belonende trekking, ontmoet lokale stammen en verblijf heerlijk aan het strand.

Unieke reiservaringen

Undiscovered hecht veel waarde aan de manier waarop je jouw reis zult beleven. Veel excursies ter plaatse worden door onze eigen specialisten opgezet of uitgedacht ter verbetering van de algehele ervaring. Kleine details kunnen een wereld van verschil maken. Onze vergaande lokale kennis biedt mogelijkheden om van elke reis een bijzondere reis te maken.

Onze leukste blogs!

We delen graag onze kennis met je via onze blogs. We vertellen je met veel plezier over de leukste highlights, tips en interessante weetjes van onze bestemmingen. Hiermee helpen we je graag een eind op weg om het beste uit je rondreis te halen!

Daarom kies je voor Undiscovered

Vrijheid staat aan de basis van al onze rondreizen. Reizen met Undiscovered betekent reizen op privé basis, onder begeleiding van privé gidsen die professioneel zijn opgeleid en een grote meerwaarde bieden aan de beleving van je reis. Al onze reizen worden compleet verzorgd, met oog voor mens en milieu. Weg van de massa en geheel naar jouw wens!

Start vandaag nog met het plannen van jouw volgende reis

Onze specialisten helpen je graag verder met het plannen van jouw volgende reis. Kom direct in contact met één van onze specialisten en laat je verrassen door onze benadering.