Ga naar inhoud
Undiscovered

Sepilok

Ontmoet de orang-oetans van dichtbij in Sepilok

Locatie

Sepilok
5°52'33.8"N, 117°56'58.4"E

Geschreven door

Eric
Eric is reisspecialist voor de Filipijnen en Borneo.

Een ontmoeting met een orang-oetan van dichtbij is een onvergetelijk moment. Bezoek het Sepilok rehabilitatiecentrum voor orang-oetans en ontmoet de vaste bewoners van het centrum van dichtbij.

In Sepilok bevindt zich één van de vier beroemde orang-oetan rehabilitatiecentra in de wereld. Het Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre heeft wereldwijde reputatie voor hun uitzonderlijke werk met betrekking tot de conservatie en rehabilitatie van deze bijzondere dieren. Een absolute hoogtepunt tijdens een reis door Borneo!

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Borneo
20-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef de meest bijzondere en unieke hoogtepunten van Borneo tijdens deze complete rondreis. De ongerepte natuurparken, riviersafari's en het fascinerende wildleven zullen je ongetwijfeld positief verrassen. Deze avontuurlijke rondreis heeft het allemaal!
Lankayan & Mataking
16-daagse Duikreis Borneo
Combineer een zoektocht naar de neusapen en orang-oetans met fantastische verblijven op afgelegen tropische eilandjes, omringd door idyllisch witte zandstranden waar kleurrijke koraalriffen en scheepswrakken wachten om ontdekt te worden.
Danum Valley & Pulau Sipadan
13-daagse Duikreis Borneo
Ontdek het mooiste van Borneo onder en boven water tijdens deze indrukwekkende duikreis. Bijzondere ontmoetingen en uitzonderlijke duiklocaties zorgen voor unieke ervaringen waar je een leven lang van kunt nagenieten.
Enchanting Sabah
14-daagse Privé Rondreis Borneo
Tijdens deze rondreis door het groene hart van Borneo maak je kennis met het mooiste wat Sabah te bieden heeft en laat je je betoveren door het eiland! Combineer de meest bijzondere plekjes en verblijven met geweldige activiteiten.
Borneo Adventures
19-daagse Familiereis Borneo
Een geweldige familiereis voor een eerste kennismaking met Borneo. Met het gezin ga je op pad en verken je op eigen reistempo de uitzonderlijke hoogtepunten van Sabah en Sarawak. Een perfecte combinatie van avontuur en rust!
Heerlijk luxe
Sabah Escape
12-daagse Privé Rondreis Borneo
Beleef Borneo in haar puurste vorm! Deze comfortabele reis start aan de rivieroevers van de Kinabatangan rivier, waarna je diep de jungle in reist naar het ongerepte Danum Valley. De reis wordt comfortabel afgesloten op een unieke en tropische locatie.
Wildlife verzekerd
Wildlife Explorer
14-daagse Familiereis Borneo
Samen met de kinderen ontdek je de fraaie natuurparken en het unieke wildleven van Borneo. In het ongerepte Deramakot Forest Reserve staat je een onvergetelijke ervaring in de jungle te wachten... De leuke accommodaties in deze reis maken jouw familiereis compleet!
Lovers Retreat
14-daagse Huwelijksreis Borneo
Romantische locaties en accommodaties zijn geselecteerd voor een huwelijksreis om nooit te vergeten. Naast Kuala Lumpur bezoek je het Kinabalu National Park en ontmoet je de orang-oetans van dichtbij. Sluit de reis af in het fraaie Kudat.
Off the beaten track
Borneo Experience
17-daagse Privé Rondreis Borneo
Een unieke en afwisselende reis door het minder bezochte hart van Borneo. Verleg je grenzen tijdens de beklimming van Mt. Kinabalu, dwaal door het regenwoud van Danum Valley en bezoek het immense grottenstelsel van Mulu. Een spectaculaire reis om niet te vergeten!
Terug