Ga naar inhoud
Undiscovered

Zimbabwe

De donderende kracht van de Victoria watervallen

Locatie

Victoria Falls
-17.928332479583666, 25.835879420027375

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Langs bomen en bosschages hoor je het bulderende water neerdalen alvorens een sluier van nevel aanzwelt en langzaam langs je huid glijdt. De warme waterdruppels maken schielijk plaats voor kippenvel wanneer je dichterbij komt en je laat omarmen door de schoonheid van Moeder Natuur. Met een stroming van 1 miljoen liter per seconde dondert het water in de Batoka-kloof alvorens de kalme Zambezi rivier verandert in een kolkende watermassa. “The Smoke That Thunders” zoals de Victoria Falls vol waardering wordt genoemd, is een spectaculair natuurfenomeen!

Victoria Falls in Zimbabwe - Undiscoverd.nl
Brug over Victoria Falls - Undiscovered.nl

Wil je meer inspiratie ontvangen?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wildwaterrafting - Undiscovered.nl
Wildwater Rafting - Undiscovered.nl
Restaurant Victoria Falls, Zimbabwe - Undiscovered.nl
Pioneers Victoria Falls, Zimbabwe - Undiscovered.nl

Veelgestelde vragen

Met Undiscovered op reis naar Victoria Falls

Crossing Botswana & Zimbabwe
15-daagse Privé Rondreis Botswana & Zimbabwe
Beleef de ultieme safari tijdens onze rondreis door Botswana, Namibië en Zimbabwe. Ontdek de Okavango Delta per kano, sta oog in oog met het wild in Chobe en Hwange National Park en voel de adembenemende kracht van de Victoria Falls. Beleef de kracht van de natuur!
Classic Botswana
14-daagse Privé Rondreis Botswana & Zimbabwe
Een complete rondreis per huurauto langs de meest indrukwekkende gebieden van Botswana en Zimbabwe. Laat je omarmen door Moeder Natuur en ga op ontdekking in de ongerepte parken.
Botswana Experience
16-daagse Privé Rondreis Botswana & Zimbabwe
Een avontuurlijke kampeerreis met eigen huurauto langs alle hoogtepunten van Botswana en Zimbabwe. Authentieke ervaringen en bijzondere overnachtingen zorgen beslist voor een onvergetelijke tijd.
Wildlife Explorer
21-daagse Familiereis Namibië & Botswana & Zimbabwe
Een geweldige kampeerreis voor families door Namibië, Botswana en Zimbabwe. Een afwisseling van hoogtepunten met nationale parken, droge steppes en woestijnen en de groene Okavango Delta.
Terug