Ga naar inhoud
Undiscovered

Trincomalee

Ontdek de ongerepte stranden rondom Trincomalee

Locatie

Trincomalee
8°35'13.0"N, 81°13'03.0"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Wuivende palmbomen, uitgerekte gouden zandstranden en fraaie snorkelplekken; de stranden aan de oostkust van Sri Lanka zijn veelal ongerept en ideaal om volledig te ontspannen. Zet je snorkel op en ontdek Sri Lanka’s rijke onderwaterleven of ga op zoek naar walvisachtigen, het kan hier allemaal!

Trincomalee is een havenstad in het noordoosten van Sri Lanka en kent een rijke geschiedenis. Het gebied is lange tijd onbegaanbaar geweest door de burgeroorlog tussen het Sri Lankaanse leger en de Tamil Tijgers. Ook de tsunami ramp in 2004 heeft grote delen van het land verwoest. Inmiddels merk je hier niets meer van, behalve dat dit gebied en vooral de stranden nog heerlijk ongerept zijn.

Trincomalee, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Catamaran Strand Trincomalee, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Pigeon Island, Trincomalee, Sri Lanka - Undiscovered.nl
Trincomalee, Sri Lanka - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Ceylon
19-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een diverse en complete rondreis langs de klassieke hoogtepunten van Sri Lanka. De groene natuur, boeiende cultuur en uitgestrekte zandstranden zijn de basis voor deze afwisselende rondreis!
Ceylon Escape
12-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Bezoek in een korte tijd alle hoogtepunten uit de culturele driehoek. Op een rustig reistempo ontdek je al het moois dat Sri Lanka te bieden heeft. Eindig de reis ontspannen aan de ongerepte oostkust. Tijdens deze rondreis ligt de nadruk op comfort.
Hidden Gems
16-daagse Privé Rondreis Sri Lanka
Een bijzondere rondreis buiten de gebaande paden met een focus op unieke belevingen. Tijdens deze reis bezoek je locaties waar je jezelf volledig kunt onderdompelen. Comfortabele accommodaties op unieke locaties staan centraal, zodat je volledig kunt ontspannen.
Sri Lankan Love Trail
17-daagse Huwelijksreis Sri Lanka
Samen verken je op een rustig reistempo de hoogtepunten van Sri Lanka. De reis kent veel vrijheid, waardoor jullie Sri Lanka zelf kunnen ontdekken! Tijdens deze leuke en afwisselende huwelijksreis ligt de focus op wildleven, cultuur en comfort.
Highlights of Sri Lanka
19-daagse Familiereis Sri Lanka
Een avontuurlijke familiereis met veel vrijheid om Sri Lanka samen te ontdekken! De avontuurlijke elementen tijdens deze rondreis zorgen voor een goede dosis spanning en sensatie. Als kers op de taart sluit je de reis af aan tropische zandstranden.
Terug