Ga naar inhoud
Undiscovered

Lake Mburo National Park

Bijzondere ontmoetingen in het wild

Locatie

Lake Mburo National Park
0°34'43.8"S, 30°59'17.3"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Een verblijf in het mooie Lake Mburo National Park is mix van relaxen en avontuur. Ontdek de interessante flora en fauna op unieke manieren en ervaar een natuur vol met levendigheid.

In het zuiden van Oeganda ligt Lake Mburo National Park, het kleinste savanne park van het land. Desondanks heeft het park een divers landschap van droge heuvels, rotspartijen, bossen, meren en moerassen. Overal zie je acaciabomen groeien en net zoals in Murchison Falls en Queen Elizabeth National Park is het hier warm. Rondom het park leeft de Bahima stam, waarvan je herders met grote kuddes watusirunderen met hun enorme hoorns ziet rondstruinen.

Luipaard in het wild - Undiscovered.nl
Lake Mburo National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Neushoornvogel (Crowned Hornbill) - Undiscovered.nl
Thick Tailed Galago - Undiscovered.nl
Zebra's in het wild - Undiscovered.nl
Zonsondergang in Oeganda - Undiscovered.nl
Fietstocht door Lake Mburo National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Buffels in het wild - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Classic Uganda
10-daagse Privé Rondreis Oeganda
Ontdek in deze korte rondreis het groene landschap en de bijzondere biodiversiteit van Oeganda. Zoek de chimpansees en gorilla's in het regenwoud en ga op safari in glooiende savannevlaktes. Geniet van de natuur in een unieke Afrikaanse bestemming!
Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda reis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke reis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land en overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van de pracht en praal van Oeganda!
Terug