Ga naar inhoud
Undiscovered

Murchison Falls National Park

Aanschouw de machtige waterval en uitbundig wildleven

Locatie

Murchison Falls National Park
2°08'44.8"N, 31°48'24.9"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Het buitengewone Murchison Falls National Park staat garant voor een afwisselende safari. Laat je imponeren door de krachtigste waterval ter wereld en observeer het geweldige wildleven op het land en vanaf het water.

Murchison Falls National Park is met een oppervlakte van 3840 km2 het grootste park van Oeganda, een schitterende omgeving in een gevarieerd landschap. Het park wordt opgesplitst door de Victoria Nijl rivier, de op een na langste rivier ter wereld, die ter plaatse uitmondt in de Lake Albert delta. Ten zuiden van de rivier wordt de natuurschoon getypeerd door bossen en ten noorden daarvan zijn er open savannes met de kenmerkende Borassus palmen.

Murchison Falls National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Giraffes in Murchison Falls National Park, Oeganda - Undiscovered.nl
Olifant in Oeganda - Undiscovered.nl
Landschap in Oeganda - Undiscovered.nl
Nijlpaarden in Oeganda - Undiscovered.nl
Schoenbekooievaar - Undiscovered.nl
Murchison Falls National Park, Oeganda - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Close Encounters of Uganda
16-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een gevarieerde Oeganda privé rondreis met een goede mix van relaxen en actief bezig zijn. Beleef deze fantastische bestemming op comfortabele wijze en dompel onder in schitterende natuur en cultuur.
Uganda Experience
13-daagse Privé Rondreis Oeganda
Een avontuurlijke privé rondreis door Oeganda langs de mooiste plekken van het land, met overnachtingen op geweldige locaties. Ervaar het uitbundige Afrikaanse wildleven en ontmoet bijzondere primaten. Je krijgt een uitstekende indruk van Oeganda!
Terug