Ga naar inhoud
Undiscovered

Amber Mountain National Park

Ronddwalen in een dichtbegroeid regenwoud

Locatie

Amber Mountain National Park
12°36'59.9"S, 49°08'59.8"E

Geschreven door

Edwin
Reisspecialist Undiscovered.

Baan je een weg door een dichte begroeiing op zoek naar verscholen watervallen, ideale plekken om unieke fauna te observeren en onder te dompelen in de rust van het regenwoud.

Door de grote regenval, de hoogteverschillen en het koele en vochtige klimaat herbergt het Amber Mountain National Park een exceptionele biodiversiteit met een grote variatie aan inheemse flora en fauna. Het prachtige park is letterlijk een adem frisse lucht in vergelijking met de droge noordelijke vlaktes zoals bij Ankarana National Park.

Kameleon in Madagascar - Undiscovered.nl
Amber Mountain National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Amber Mountain National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Wildleven in Madagascar - Undiscovered.nl
Amber Mountain National Park, Borneo - Undiscovered.nl
Kikker in Madagascar - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Wild Encounters
20-daagse Privé Rondreis Madagascar
Begeef je buiten de gebaande paden naar unieke en weinig bezochte plaatsen in Madagascar. Tijdens deze avontuurlijke rondreis ervaar je de rust van het regenwoud, ontdek je uitzonderlijke landschappen en maak je een unieke cruise langs tropische eilanden.
Hidden Beaches of the North
18-daagse Huwelijksreis Madagascar
Ontdek weelderige regenwoud, uniek wildleven en schitterende baaien in Madagascar. Sluit de reis ontspannen af op tropische eilandjes en laat jezelf in de watten leggen. Een huwelijksreis om nooit te vergeten!
Diving Wonders
14-daagse Duikreis Madagascar
Ontdek de meest ongerepte gebieden zowel boven als onder water tijdens een uitzonderlijke duikreis door Madagascar. Wandel door het regenwoud en tsingy, luier op afgelegen stranden en duik in de prachtige onderwaterwereld.
Madagascar Escape
18-daagse Familiereis Madagascar
Waan je in een andere wereld tijdens deze comfortabele familiereis en ontdek de bijzondere natuur van Madagascar. Ga op zoek naar lemuren, verken unieke landschappen en kom heerlijk tot rust op de afgelegen stranden van het Nosy Be archipel.
Terug