Ga naar inhoud
Undiscovered

Underground River National Park

Verken de ondergrondse rivieren van Palawan

Locatie

Underground River National Park
10°11'33.2"N, 118°55'35.7"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Bezoek een uniek landschap waar een bijzonder ondergronds schouwspel op je staat te wachten. Een rivier zoals geen ander, eentje die je de wereld op een andere manier laat zien.

Tijdens een vakantie in Palawan mag een bezoek aan het spectaculaire Puerto Princesa Subterranean River National Park niet ontbreken. Het park wordt getypeerd door een bijzondere hoeveelheid verschillende soorten ecosystemen wat zorgt voor een unieke biodiversiteit.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Bohol & Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een strandverblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!
Classic Philippines
17-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Beleef de absolute highlights van de Filipijnen in een comfortabele reis. Na een vijfdaagse privé reis door Luzon reis je naar het UNESCO Underground River National Park en sluit je de reis af bij de Chocolate Hills en witte stranden van Bohol.
Philippine Escape
17-daagse Familiereis Filipijnen
Een onvergetelijke familiereis brengt je naar de mooiste plekjes van de Filipijnen. Bevind je buiten de gebaande paden en laat je verrassen door de overweldigende natuur in de Visayas en op Palawan. Een perfecte mix van genieten en bomvol te gekke avonturen.
Terug