Ga naar inhoud
Undiscovered

Underground River National Park

Verken de ondergrondse rivieren van Palawan

Locatie

Underground River National Park
10°11'33.2"N, 118°55'35.7"E

Geschreven door

Malvina
Reisspecialist voor de Filipijnen.

Bezoek een uniek landschap waar een bijzonder ondergronds schouwspel op je staat te wachten. Een rivier zoals geen ander, eentje die je de wereld op een andere manier laat zien.

Tijdens een vakantie in Palawan mag een bezoek aan het spectaculaire Puerto Princesa Subterranean River National Park niet ontbreken. Het park wordt getypeerd door een bijzondere hoeveelheid verschillende soorten ecosystemen wat zorgt voor een unieke biodiversiteit.

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Bohol & Palawan
15-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een comfortabele reis naar Bohol en Palawan brengt je naar drie adembenemend mooie locaties. De reis start met een strandverblijf op het veelzijdige eiland Bohol, je bezoekt de Underground River en sluit af op het beeldschone Miniloc Island bij El Nido!
Vitamin Sea & Beach Therapy
17-daagse Huwelijksreis Filipijnen
Breng je huwelijksreis door op de mooiste locaties van de Filipijnen! Tijdens deze reis geniet je met z'n tweeën van comfortabele kleinschalige resorts en alle vrijheid om zelf op pad te gaan in overweldigende natuur van de Visayas en Palawan.
Philippine Heritage Trail
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een bijzondere rondreis Filipijnen brengt je in een overweldigend mooie route terug naar de roots van het land. Reis via een fraaie route door de hooglanden van Luzon en bezoek het Underground River National Park in Palawan. De reis sluit af op het tropische Bohol.
Terug