Ga naar inhoud
Undiscovered

Boracay

Baden in de luxe van Boracay

Locatie

Boracay
11°58'02.6"N, 121°55'29.3"E

Geschreven door

Eric
Reisspecialist Undiscovered.

Voor wie zich extra in de watten wil leggen op een van ’s werelds mooiste eilanden, biedt Boracay diverse exclusieve resorts die tot de beste ter wereld behoren. Een aanrader voor degene die een voorkeur geven aan een luxe reis in de Filipijnen.

Boracay blinkt uit met White Beach als één van de beste strandbestemmingen ter wereld en één van de mooiste stranden van de Filipijnen. En terecht; het vier kilometer lange poederwitte zandstrand, de kalme azuurblauwe zee, fantastische zonsondergangen en relaxte sfeer is de perfecte combinatie voor een veelvoud aan genietmomentjes. 

Strand in Boracay, Filipijnen - Undiscovered.nl
Boot in Boracay, Filipijnen - Undiscovered.nl
Zonsondergang Boracay - Undiscovered.nl
Boot op strand Boracay, Filipijnen - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Highlights
The Best of the Philippines
18-daagse Privé Rondreis Filipijnen
De meest befaamde Filipijnse eilanden in een onvergetelijke reis! Start bij El Nido en de unieke archipel voor de kust van Palawan, geniet op het oogverblindende White Beach van Boracay en laat Bohol je uiteindelijk verrassen met haar leuke veelzijdige binnenland.
Visayas Islandhopping
21-daagse Privé Rondreis Filipijnen
Een geweldige reis naar enkele van de leukste eilanden van de Filipijnen. Een leuke afwisseling van de mooiste zandstranden en verrassende binnenlanden. Ga snorkelen met enorme schildpadden en sluit de reis in stijl af op het prachtige Boracay.
Terug