Ga naar inhoud
Undiscovered

Puerto Lopez

Het charmante vissersdorpje Puerto Lopez

Locatie

Puerto Lopez
-1.5540743278956795, -80.8045721280759

Geschreven door

Léonie
Reisspecialist Undiscovered.

Het kustplaatsje Puerto Lopez is de perfecte uitvalsbasis om de omgeving en het dichtbijgelegen Isla de la Plata te ontdekken. Het kleine vissersdorpje ligt gelegen aan de Stille Oceaan en is een belangrijke handelsplek voor lokale vissers. Zij trotseren ’s nachts de golven zodat ze vroeg in de ochtend hun verse vangst kunnen ruilen of verkopen. Men rijdt hier met de auto’s het strand op om de vangst te bekijken en hun slag te slaan. Wie ook hun slag proberen te slaan zijn de vele pelikanen, fregatvogels en gieren die nieuwsgierig dichtbij komen om een hapje te pikken. Proef zelf de versgevangen vis in één van de vele restaurants of strandtentjes.

Puerto Lopez, Ecuador - Undiscovered.nl
Puerto Lopez, Ecuador - Undiscovered.nl

Beleef dit hoogtepunt in één van deze reizen

Enchanting Ecuador
15-daagse Privé Rondreis Ecuador
Een comfortabele rondreis boordevol unieke belevingen met de absolute hoogtepunten van Ecuador. Proef de lokale cultuur van Otavalo en Quito waarna je op luxe wijze je te midden van de Amazone begeeft. Sluit de reis ontspannen af aan de kust.
Ecuador Explorer
18-daagse Familiereis Ecuador
Een actieve familiereis vol avontuur en bijzondere ontmoetingen in een fijn reistempo. Reis langs actieve vulkanen, de ongerepte Amazone en avontuurlijk Baños en maak kennis met de lieve bevolking. Sluit af aan de kust met een bijzonder bezoek aan Isla de la Plata.
Terug